Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Protides
- 5.8 g
- Glucides
- 7.3 g
- Lipides
- 4.5 g
- Graisses saturées
- 1.3 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 227.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Peppercorn sauce
20min
Anise-cured salmon
14h 10min
Lemon pepper seasoning
1h 35min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Citrus seafood salad
1h
Grilled scallops with chilli jam
25min