Appareils et accessoires
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Prép. 25min
Total 13h
12 portions
Ingrédients
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
166.3 mg
Protides
7.7 g
Calories
1691.8 kJ /
404.4 kcal
Lipides
26.9 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
12.8 g
Glucides
39.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Green Goddess Salad
10min
Chai vanilla mocktail
1h 15min
Tomato Chutney
20min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Vegetarian Summer Rolls
1h
Miso kraut
168h 20min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Pisco sour
10min
Lemon caper butter
10min
Date and tamarind chutney
8h 50min
White chocolate and tropical trifle
1h 45min