Appareils et accessoires
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Prép. 25min
Total 13h
12 portions
Ingrédients
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
166.3 mg
Protides
7.7 g
Calories
1691.8 kJ /
404.4 kcal
Lipides
26.9 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
12.8 g
Glucides
39.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Pears in red wine
3h 20min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17h
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Pas d’évaluation
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Aquafaba meringue kisses
2h 30min
Basic nut butter
30min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Black tahini
20min