Appareils et accessoires
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Prép. 25min
Total 13h
12 portions
Ingrédients
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
166.3 mg
Protides
7.7 g
Calories
1691.8 kJ /
404.4 kcal
Lipides
26.9 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
12.8 g
Glucides
39.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Pas d’évaluation
Honeycomb
Pas d’évaluation
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15min
Basil pesto
10min
Candied Almond
10min
Salted caramel ice cream
14h
Pisco Sour
10min
Tempura vegetables
30min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Apple frangipane tart
1h 20min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min