Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)

Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)

4.9 17 évaluations
Prép. 40min
Total 1h 40min
8 portions

Ingrédients

Flaky pastry
  • unsalted butter cold, cut into pieces (1-2 cm)
    150 g
  • plain flour plus extra to dust
    300 g
  • cold water
    90 g
  • sea salt
    ½ tsp
Topping
  • zucchini trimmed (2-3 zucchini - see Tips)
    350 g
  • Roma tomatoes ripe but firm (whole to fit feeder tube - see Tips)
    350 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    60 - 100 g
  • sun dried tomatoes drained
    190 g
  • water
    30 g
  • fresh chives finely chopped
    10 g
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • plain flour to dust
  • ground black pepper to season
  • milk to glaze
  • fresh basil leaves to garnish

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 440.6 mg
Protides 11.9 g
Calories 1619.6 kJ / 387.1 kcal
Lipides 19.1 g
Fibre 4.9 g
Graisses saturées 11.5 g
Glucides 45.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...