Easter Carrot Cheese Dip
TM6 TM5

Easter Carrot Cheese Dip

4.4 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g Red Leicester cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)
  • 2 spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • 500 g cream cheese
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp paprika
  • 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 bunch fresh parsley
  • crackers, for serving

Infos nut.
par 20 g
Calories
253.8 kJ / 60.6 kcal
Protides
2 g
Glucides
0.9 g
Lipides
5.6 g
Graisses saturées
3.1 g
Fibre
0.1 g
Sodium
131.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives