Pesto Baked Eggs

Pesto Baked Eggs

5.0 7 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 15min
6 portions

Ingrédients

Puff Pastry and Pesto
  • butter, unsalted diced (1 cm), then frozen
    150 g
  • plain flour plus extra for dusting
    150 g
  • water chilled
    60 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • toasted pine nuts
    15 g
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    40 g
  • extra virgin olive oil
    70 g
Assembly
  • medium eggs
    6
  • fine sea salt for seasoning
  • ground black pepper for seasoning

Infos nut. par 1 portion

Calories 534 kcal / 2218 kJ
Protides 13.7 g
Lipides 41.5 g
Glucides 25.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...