Appareils et accessoires
Seven Spice Chicken with Rice
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
Seven Spice Mixture
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground black pepper1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
cloves1 Tbsp
-
cinnamon stick1
-
green cardamom pods10
Chicken
-
onions quartered200 g
-
olive oil50 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 tsp
-
rice rinsed300 g
-
chicken breasts, skinless cubed (2 cm)700 - 800 g
-
pine nuts30 g
-
blanched almonds30 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled30 g
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing4 - 5 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
2158 kJ /
513 kcal
Lipides
22 g
Glucides
44 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lebanese cuisine
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
French Brunch
Pas d’évaluation
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45min
Circassian Chicken
2h
Pasta al Arrabiata
30min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Lamb Stew
50min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Prawn Chow Mein
45min