Appareils et accessoires
Rose syrup
Prép. 5min
Total 20min
35 portions
Ingrédients
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0 g
Calories
215.5 kJ /
51.3 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Glucides
12.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Essentials
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Indulgent hot chocolate
25min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Fresh turmeric and ginger paste
20min
Eggless mayonnaise
10min
Sambal chilli
35min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Tom Yum Paste
45min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Berry cordial
40min