Appareils et accessoires
Mediterrane kippenpastei
Prép. 15min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
1612 kJ /
385 kcal
Lipides
19 g
Fibre
4.2 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkere kip
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Runderpastei met bier
1h 40min
Pekingeend
45min
Amaretti van abrikoos
40min
Varkenshaasje in papillot
1h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Chocoladereep likeur
15min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min