Versions compatibles
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 59 g
- Lipides
- 13 g
- Fibre
- 9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Minestrone
45min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Maple Cranberry Gingerbread
1 Std. 25 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Vegetarian Chili
50 min
Turkey Chili
45min