Appareils et accessoires
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
Cranberry Vinaigrette
-
cranberry sauce4 oz
-
water2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
vegetable oil1 oz
-
whole grain mustard½ oz
-
honey to taste1 tsp
Fall Salad
-
pear e.g. Bosc, D'Anjou, Bartlett (sliced)1
-
lemon juice1 tsp
-
mixed salad greens7 oz
-
dried cherries2 oz
-
chopped pecans toasted (see Tip)2 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
fresh basil leaves torn6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
1439 kJ /
344 kcal
Lipides
22 g
Fibre
4 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thankful for Leftovers
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Guacamole
5min
Raspberry Vinaigrette
10min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Pico De Gallo
15min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Caesar Salad
30min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Cantina Salsa
5min
Holiday Stuffing
1h
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h