Appareils et accessoires
Flan van asperges met zeetong
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
31.8 g
Calories
1360 kJ /
325 kcal
Lipides
19.3 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Vanillesiroop
30min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Verse zomerse loempia’s
30min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mousse van kaas
10min
Forelmousse
5min
Klassieke sabayon
15min