Appareils et accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Prép. 10min
Total 45min
2 potjes
Ingrédients
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Protides
2 g
Calories
3922 kJ /
936 kcal
Lipides
3 g
Fibre
15.1 g
Glucides
227 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kado's uit eigen keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Geklopt eiwit
5min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Chocoladereep likeur
15min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Appelmoes
20min