Appareils et accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Prép. 15min
Total 3h 25min
6 porties
Ingrédients
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
216.8 mg
Protides
79.7 g
Calories
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Lipides
59.7 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ouders verwennen
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaisesaus
15min
Baba met rum
Pas d’évaluation
Krokante olijven
1h 30min
Gevulde veggieslakken
45min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Vitello tonnato
13h
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Salmorejo
Pas d’évaluation
Rundvlees Stroganoff
1h
Confituur van ananas en gember
40min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Pas d’évaluation