No-rise Wholemeal Pizzas

No-rise Wholemeal Pizzas

4.6 20 évaluations
Prép. 30min
Total 40min
16 slices

Ingrédients

Dough
  • mozzarella drained, cut in pieces (2 cm), to taste
    200 - 250 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • strong wholemeal bread flour plus extra for dusting
    450 g
  • water warm
    250 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
Topping and Assembly
  • pitted black olives halved
    20
  • roasted red peppers, preserved thinly sliced (1 cm)
    2
  • red onions small, thinly sliced (5 mm)
    2
  • red pesto, homemade (see tip)
    190 g
    1 jar red pesto, (190 g jar)
  • artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
    1 jar
  • toasted pine nuts
    2 Tbsp
  • balsamic glaze for drizzling

Infos nut. par 1 slice

Calories 241.2 kcal / 1009.1 kJ
Protides 8.6 g
Lipides 11.7 g
Glucides 26.1 g
Fibre 2.5 g
Graisses saturées 3 g
Sodium 286 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...