Appareils et accessoires
Parmesan Risotto (TM6/7)
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water25 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetablestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
679 mg
Protides
9 g
Calories
1900 kJ /
454 kcal
Lipides
19 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
60 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Served 2024
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Cooking Experience
5 Recettes
États-Unis
États-Unis
Discover Thermomix®
27 Recettes
États-Unis
États-Unis
Scaled Recipes Your Way, Every Day
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
We Can Make Magic Out of Simple Things
38 Recettes
États-Unis
États-Unis
Welcome Service - Experience TM7™
35 Recettes
États-Unis
États-Unis
Whoopi's Favorites
5 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Hummus
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Lemon Risotto
30 min
Loaded Potato Soup
30 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min