Appareils et accessoires
Bananas with coconut cinnamon sauce
Prép. 5min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1.2 mg
Protides
1.9 g
Calories
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
42.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous Vide for Two
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Honeycomb butter
10 Min
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 Std. 50 Min
Coconut sage spritz (gut health)
10 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Irish "Potato" Candy
30 Min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Tahini
20 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Banana tofu ice cream
10 Min
Turmeric latte
25 Min