Bananas with coconut cinnamon sauce

Bananas with coconut cinnamon sauce

4.3 6 évaluations
Prép. 5min
Total 30min
2 portions

Ingrédients

Cinnamon sugar
  • white sugar
    40 g
  • cinnamon quill (approx. 5 cm)
    1
Bananas with coconut cinnamon sauce
  • water plus extra to submerge bag
    1850 g
  • freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
    2
  • virgin coconut oil melted
    ½ tbsp
  • rum (optional)
    2 - 4 tsp
  • coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
    ½ tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1.2 mg
Protides 1.9 g
Calories 1010.3 kJ / 240.6 kcal
Lipides 6.2 g
Fibre 4.7 g
Graisses saturées 1.8 g
Glucides 42.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...