Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
TM6 TM5

Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch

4.5 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 600 g whole milk
  • 200 g double cream
  • 130 g caster sugar
  • 6 egg yolks, from medium eggs
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground ginger
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 pinch fine sea salt
  • 100 g pecan nut halves
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 40 g soft dark brown sugar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1827 kJ / 440 kcal
Protides
7 g
Glucides
31 g
Lipides
31 g
Graisses saturées
13 g
Sodium
96 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives