
Appareils et accessoires
Carrot, Feta and Mint Salad
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only, torn into pieces, divided7 sprigs
-
lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
ground cumin1 ½ tsp
-
ground paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
baby carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed24 ½ oz
-
feta cheese crumbled, to garnish2 - 3 ½ oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
219 kcal /
916 kJ
Protides
5 g
Lipides
16 g
Glucides
18 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
864 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Holidays at Home
28 Recettes
États-Unis
États-Unis

Sensational Side Dishes
10 Recettes
États-Unis
États-Unis