Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
TM6 TM5

Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins

4.3 (22 évaluations )

Ingrédients

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 3 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 2 oz uncooked quinoa
  • 7 oz almonds
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only
  • 3 oz sun-dried tomatoes, drained
  • 10 ½ oz cottage cheese
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 3 ½ oz water
  • 5 large eggs, separated
  • 1 tsp salt, to taste
  • 16 slices prosciutto

Infos nut.
par 1 piece
Calories
699 kJ / 167 kcal
Protides
11 g
Glucides
7 g
Lipides
11 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
2 g
Sodium
539 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives