Appareils et accessoires
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
Prép. 20min
Total 1h 20min
5 portions
Ingrédients
Soy-Free Tofu
-
dried chickpeas11 oz
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water26 ½ oz
-
vegetable oil3 oz
Sriracha Dipping Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled1 oz
-
sriracha sauce4 oz
-
lime juice4 oz
-
water2 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
lettuce10 oz
-
bean sprouts10 oz
-
carrots julienned12 oz
-
mixed bell peppers, red and yellow julienned12 oz
-
purple cabbage julienned8 oz
-
sugar snap peas4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1077 mg
Protides
21 g
Calories
2335 kJ /
558 kcal
Lipides
23 g
Fibre
14 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
71 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meal Prep
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Black Bean Walnut Patties
35min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Smoky Black Bean Soup
35min
Black Beans
30min