Appareils et accessoires
Cutter Fermented Onions
Prép. 15min
Total 72h 30min
4 portions
Ingrédients
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder10 ½ oz
-
water16 oz
-
salt1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
879.6 mg
Protides
0.8 g
Calories
124.6 kJ /
29.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
6.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Healthy Happy Gut
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cilantro Lime Sauce
10min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10min
Cucumber Lemonade
10min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Medicine Ball Tea
20min
Texas Caviar
15min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min