Appareils et accessoires
Asian Somen Noodle Salad
Prép. 15min
Total 45min
5 portions
Ingrédients
-
rice wine vinegar2 ½ oz
-
vegetable oil3 oz
-
soy sauce divided, to taste1 ½ oz
-
sesame oil1 tsp
-
sugar plus ½ tsp for eggs1 tbsp
-
salt to taste
-
large eggs4
-
water35 oz
-
somen noodles6 oz
-
cooked ham julienned14 oz
-
cucumbers julienned14 oz
-
carrots julienned10 oz
-
pickled ginger julienned2 ½ oz
-
toasted sesame seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1607 mg
Protides
25 g
Calories
2125 kJ /
508 kcal
Lipides
24 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meal Prep
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Eggplant Sauté
30min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Egg Puffs
25min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Shrimp Sauté
25min
Ham and Veggie Pasta Salad
25min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Beef Lasagna
2h 5min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min