Appareils et accessoires
Potetmos
Prép. 15min
Total 50min
4 porsjoner
Ingrédients
-
poteter, melne skrellet, delt i skiver (0.5 cm, se tips)1000 g
-
salt1 ts
-
melk350 g
-
smør delt i biter30 g
-
muskatnøtt, malt (optionnel)1 - 2 klyper
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
8 g
Calories
1245 kJ /
297 kcal
Lipides
9 g
Fibre
3 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Bulgurhvete
Pas d’évaluation
Irsk potetmos
Pas d’évaluation
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Pas d’évaluation
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min