Appareils et accessoires
Öring med hollandaisesås
Prép. 25min
Total 50min
2 portioner
Ingrédients
-
vatten750 g
-
potatis i bitar (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsk
-
grönsaker (t.ex. sparris, blomkålsbuketter, morötter, skurna i bitar)350 g
-
malen svartpeppar eller efter smak¼ tsk
-
hela färska öringar, rensade fjällade (à ca 220 g)2
-
citroner (inklusive citron för servering)2
Hollandaisesås
-
osaltat smör i bitar100 g
-
äggulor4
-
vitt vin50 g
-
saft av citron, nypressad10 g
-
salt½ tsk
-
malen svartpeppar eller efter smak¼ tsk
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
44 g
Calories
3694 kJ /
882 kcal
Lipides
59 g
Fibre
7.1 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grundkokboken
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Laxburgare med parmesanzucchini
Pas d’évaluation
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Pas d’évaluation
Curry laksa
Pas d’évaluation
Fisktacos med japansk majonnäs
Pas d’évaluation
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Sous-vide lax
Pas d’évaluation