Appareils et accessoires
Fisk och potatis med tomatsås
Prép. 20min
Total 50min
6 portioner
Ingrédients
-
potatis i bitar (3-4 cm)800 g
-
olivolja plus extra för smörjning
-
6 filéer av vit fisk, (à 120-200 g)kummelfiléer (à 120-200 g)6
-
lök i halvor150 g
-
vitlöksklyfta1
-
morötter i bitar100 g
-
vitt vin (optionnel)50 g
-
tomater i bitar400 g
-
malen svartpeppar½ tsk
-
salt1 tsk
-
vatten100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
33 g
Calories
1269 kJ /
302 kcal
Lipides
7 g
Fibre
3.4 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grundkokboken
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Laxburgare med parmesanzucchini
Pas d’évaluation
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Pas d’évaluation
Curry laksa
Pas d’évaluation
Fisktacos med japansk majonnäs
Pas d’évaluation
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Sous-vide lax
Pas d’évaluation