Appareils et accessoires
Twice Baked Cheese Soufflés
Prép. 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingrédients
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
whole milk8 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
large eggs (2.1-2.3 oz ea.)2
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white pepper¼ tsp
-
goat cheese, log peppered, divided (3 oz in pieces, 1 oz crumbled)4 oz
-
boiling water
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
830 mg
Protides
13 g
Calories
1301 kJ /
311 kcal
Lipides
24 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dynamic Duo
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Southwest Creamed Corn
25min
Beer Cheese
15min
Classic Quiche Lorraine
2h 45min
Dragon Deviled Eggs
2h 30min
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Texas Cornbread
35min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Baked Crab Dip
15min
French Dressing
10min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Lemon Risotto
30min