Appareils et accessoires
Layered bread
Prép. 30min
Total 2h 30min
10 portions
Ingrédients
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
0.4 mg
Protides
10.6 g
Calories
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
47.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hands in the dough!
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 godz.
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Aloha Carrot Cake
1 godz. 20 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Bread Pudding Flan
3 godz. 35 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Apple cake
1 godz.
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Tuna dip
15 min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1 godz. 30 min
Orange Sponge Cake
1 godz.