Appareils et accessoires
Layered bread
Prép. 30min
Total 2h 30min
10 portions
Ingrédients
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
0.4 mg
Protides
10.6 g
Calories
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Lipides
15.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
47.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hands in the dough!
5 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna valoración
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Tahini and almond ice lollies
Ninguna valoración
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Focaccia
3h
Mini Shrimp Omelettes
35min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min