Appareils et accessoires
Pil pil sauce
Prép. 5min
Total 5min
65 g
Ingrédients
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
ground paprika2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 65 g
Sodium
241.3 mg
Protides
1.9 g
Calories
2387.7 kJ /
570.7 kcal
Lipides
60.2 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
9.3 g
Glucides
8.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauces and Marinades
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Pas d’évaluation
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Spiralized Apple Fritters
35min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Placki (Thermomix® Cutter)
35min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15min