Stekte poteter med rosmarin og hvitløk
TM5 TM6

Stekte poteter med rosmarin og hvitløk

4.5 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g vann
  • 1000 g poteter (se tips), skrelt, delt i fire (ca. 5 cm)
  • 4 ss vegetabilsk olje
  • havsalt, grovkornet, etter smak
  • malt svart pepper, etter smak
  • 5 - 6 hvitløksfedd, lett knuste
  • 4 kvister rosmarin, fersk, kun blader

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
919 kJ / 219 kcal
Protides
4 g
Glucides
30 g
Lipides
9 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
67 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives