Appareils et accessoires
Bread and butter pudding
Prép. 10min
Total 1h 15min
8 portions
Ingrédients
-
butter plus extra for greasing30 g
-
raw sugar80 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk300 g
-
eggs4
-
brioche or panettone (approx. 3 cm thick)4 slices
-
sultanas50 g
-
ground nutmeg1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
124.8 mg
Protides
7.5 g
Calories
1333 kJ /
317.4 kcal
Lipides
21.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
13.3 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
183 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min
Custard
10min
Custard
10min
Custard Sauce - Pouring Custard
15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1h 10min
Chocolate Bread and Butter Pudding
1h
Butterscotch sauce
10min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Portuguese-style custard tarts
40min
Buttermilk scones
35min
Sticky date pudding
1h 30min