Korean fried chicken

4.9 317 évaluations
Prép. 40min
Total 4h
4 portions

Ingrédients

Chicken
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger
    10 g
  • plain flour
    70 g
  • cornflour
    20 g
  • baking powder
    1 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • chicken winglets
    1000 g
Sauce
  • garlic cloves
    5
  • fresh ginger
    10 g
  • rice wine vinegar
    60 g
  • light brown sugar
    50 g
  • honey
    60 g
  • Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)
    30 - 50 g
  • ketchup (see Tips)
    30 g
  • dark soy sauce
    15 g
  • sesame oil
    15 g
  • vegetable oil to deep fry
    1000 - 1500 g
  • sesame seeds to sprinkle
    1 tbsp
  • spring onions/shallots thinly sliced, to garnish
    2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1674.9 mg
Protides 43.7 g
Calories 3819.9 kJ / 909.5 kcal
Lipides 63.5 g
Fibre 2.2 g
Graisses saturées 15.7 g
Glucides 47.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...