Appareils et accessoires
Southern-style chicken
Prép. 40min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches2 ½ tbsp
-
black peppercorns1 ½ tbsp
-
dried onion flakes1 ½ tbsp
-
dried thyme1 tbsp
-
celery salt (see Tips)2 tsp
-
paprika2 tbsp
-
dried oregano2 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
garlic flakes1 tbsp
-
plain flour400 g
-
eggs2
-
milk1 tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
whole chicken cut into 10 pieces (see Tips) or 10 assorted chicken pieces1600 g
-
vegetable oil to deep fry
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4011.5 mg
Protides
81 g
Calories
4481.1 kJ /
1066.9 kcal
Lipides
65.6 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
17.7 g
Glucides
38.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
BBQ chicken pizza
1h 30min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Beef fajitas
30min
Classic beef burgers
1h
Beef and feta koftas
1h 30min
Chicken in chipotle sauce
40min
Krispy fried chicken
25min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Smash burger taco
40min
Beef tacos
25min