Stekt bacon og tranebærstuffing

Stekt bacon og tranebærstuffing

Pas d’évaluation
Prép. 20min
Total 1h 55min
16 porsjoner

Ingrédients

  • tranebær, tørkete
    50 g
  • ruby portvin
    50 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    3 kvister
  • timian, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    2 kvister
  • salvieblad, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    1 kvist
  • gul løk (ca. 120 g), delt i fire
    1
  • hvitløksfedd
    2
  • bacon, i skiver, uten svor
    300 g
  • smør, saltet
    20 g
  • svinekjøttdeig
    500 g
  • lupinflak
    50 g
  • egg
    1
  • pistasjnøtter, usaltede, uten skall
    30 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • rosmarin, fersk til pynt
    1 - 2 kvister

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 452.4 mg
Protides 11.2 g
Calories 464 kJ / 110.4 kcal
Lipides 5.3 g
Fibre 2.2 g
Graisses saturées 2 g
Glucides 4.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer