Appareils et accessoires
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)300 g
-
garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)1
-
pickled chillies cut in thin slices2 tbsp
-
fermented black beans rinsed1 tbsp
-
water500 g
-
light soy sauce2 ½ tbsp
-
sugar1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
water2 tbsp
-
cooking oil2 tbsp
-
spring onions chopped, to garnish2 - 3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
369 mg
Protides
35 g
Calories
877 kJ /
210 kcal
Lipides
11 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Reunion Dishes
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Whole Fish
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Stir-fried vegetables
10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20min
Chai Buey
1h 45min
Fried Beehoon
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Stir fried broccoli with carrot
15min