Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans

Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans

4.3 3 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)
    300 g
  • garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)
    1
  • pickled chillies cut in thin slices
    2 tbsp
  • fermented black beans rinsed
    1 tbsp
  • water
    500 g
  • light soy sauce
    2 ½ tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • chicken stock powder
    ½ tsp
  • water
    2 tbsp
  • cooking oil
    2 tbsp
  • spring onions chopped, to garnish
    2 - 3 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 210 kcal / 877 kJ
Protides 35 g
Lipides 11 g
Glucides 4 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 2 g
Sodium 369 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...