Lamb sausage ragu

Lamb sausage ragu

3.0 31 évaluations
Prép. 10min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fenugreek seeds
    1 tbsp
  • cumin seeds
    1 tbsp
  • onion cut into halves
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)
    250 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    50 g
  • canned crushed tomatoes
    400 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • raw lamb sausages casings removed and meat crumbled (see Tips)
    500 g
  • cooked pasta of choice
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 708.6 mg
Protides 24.1 g
Calories 2048.2 kJ / 489.5 kcal
Lipides 26 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 10.3 g
Glucides 38.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...