Appareils et accessoires
Pearl barley bread rolls
Prép. 15min
Total 1h 15min
5 pieces
Ingrédients
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
pearl barley120 g
-
buckwheat100 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
natural yoghurt30 g
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 tsp
-
balsamic vinegar20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
389.1 mg
Protides
13.6 g
Calories
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
71.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Tomato ketchup
1h 25min
Five seed bread
1h 50min
Fig and walnut bread
3h 20min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Vanilla nut milk
12h 20min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Chocolate energy bars
1h
Almond and date bars
2h 15min
Sauerkraut
168h 35min