
Appareils et accessoires
Salmorejo
Prép. 10min
Total 2h 10min
6 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
hard-boiled eggs (see Tips)4
-
Serrano ham cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut into quarters1000 g
-
sea salt1 tsp
-
day old bread roughly torn150 g
-
sherry vinegar to taste30 - 50 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
411.3 kcal /
1727.3 kJ
Protides
13.5 g
Lipides
32.2 g
Glucides
16.1 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
454 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

A few ingredients
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande