Appareils et accessoires
Lax- och fänkålsrisotto
Prép. 10min
Total 25min
4 portioner
Ingrédients
-
parmesanost i bitar (2 cm)40 g
-
schalottenlök i halvor50 g
-
fänkålshuvud i bitar150 g
-
olivolja20 g
-
risottoris, valfri sort320 g
-
vitt vin100 g
-
1 rågad tsk fiskbuljongpasta, hemmagjordfiskbuljongtärning1
-
fint havssalt efter smak½ - 1 tsk
-
malen svartpeppar1 tsk
-
rivet citronskal1 msk
-
färska laxfiléer, skinnfria skurna i bitar (3 cm)350 g
-
vatten700 g
-
osaltat smör tärnat30 g
-
färsk dill hackad, till garnering1 msk
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
28 g
Calories
2605 kJ /
618 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.9 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
10 lättlagade laxrätter
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Laxburgare med parmesanzucchini
Pas d’évaluation
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Pas d’évaluation
Curry laksa
Pas d’évaluation
Fisktacos med japansk majonnäs
Pas d’évaluation
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Sous-vide lax
Pas d’évaluation