Appareils et accessoires
Orzo (risoni) med lax och spenat
Prép. 25min
Total 40min
4 portioner
Ingrédients
-
vitlöksklyfta1
-
lök i kvartar80 g
-
olivolja20 g
-
frysta laxfiléer, skinnfria, tinade (à ca. 125 g)färska laxfiléer, skinnfria (à ca. 125 g)3
-
paprikapulver2 tsk
-
färsk dill endast bladen2 kvistar
-
vatten600 g
-
1 rågad tsk grönsaksbuljongpastagrönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad1
-
fint havssalt efter smak½ - 1 tsk
-
orzo (risoni)170 g
-
grädde, min. 30 % fetthalt200 g
-
majsmjöl (stärkelse)2 tsk
-
saft av citron, nypressad1 msk
-
malen svartpeppar till servering
-
babyspenat200 g
-
körsbärstomater halverade100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
28 g
Calories
2344 kJ /
560 kcal
Lipides
32 g
Fibre
4.1 g
Glucides
37 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
10 lättlagade laxrätter
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Laxburgare med parmesanzucchini
Pas d’évaluation
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Pas d’évaluation
Curry laksa
Pas d’évaluation
Fisktacos med japansk majonnäs
Pas d’évaluation
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Sous-vide lax
Pas d’évaluation