Appareils et accessoires
Kjøttpai med mais
Prép. 10min
Total 1h
6 porsjoner
Ingrédients
-
basilikumblader, ferske6
-
maiskorn, frosne500 g
-
løk delt i fire450 g
-
olivenolje50 g
-
paprikakrydder1 - 2 ts
-
smør til smøring5 g
-
melk100 g
-
salt2 ts
-
svart pepper, nykvernet1 klype
-
sukker45 g
Niveau
facile
Infos nut. par 6 porsjoner
Protides
6 g
Calories
1335 kJ /
319 kcal
Lipides
10 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Da. Nå. Alltid.
50 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Bulgurhvete
Pas d’évaluation
Irsk potetmos
Pas d’évaluation
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Pas d’évaluation
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min