Appareils et accessoires
Korean marinade
Prép. 10min
Total 40min
430 g
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 430 g
Sodium
7270.7 mg
Protides
13.2 g
Calories
2878.7 kJ /
688 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
130.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Korea
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Santa Maria Dry Rub
5 min
Hamburger rolls
2 godz. 20 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Sriracha Sauce
72 godz. 20 min
Satay sauce
15 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Tuna avocado bowl
45 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.