Appareils et accessoires
Sage and black garlic butter
Prép. 5min
Total 10min
120 g
Ingrédients
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 120 g
Sodium
258.1 mg
Protides
6.5 g
Calories
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Lipides
98.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
62.3 g
Glucides
28.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Butter it up!
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Yorkshire puddings
3h 40min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Apple and sage stuffing
10min
Garlic and herb butter
10min
Carrot and swede mash
25min
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Sichuan Chilli Oil
50min
Classic trifle
4h
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Hollandaise
15min