Appareils et accessoires
Easy and Quick Vegetable Pickles
Prép. 20min
Total 48h
3 jars
Ingrédients
-
water950 g
-
coriander seeds1 heaped tsp
-
salt20 g
-
dried bay leaves3
-
fresh thyme3 sprigs
-
fresh rosemary3 sprigs
-
mixed peppercorns1 tsp
-
cauliflower cut in small florets (2-3 cm)180 g
-
carrots sliced (1 cm)90 g
-
broccoli cut in small florets (2-3 cm)90 g
-
lemon juice30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
326 mg
Protides
3 g
Calories
225 kJ /
54 kcal
Lipides
1 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4h 5min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Oat Milk
1h 10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Nut and Seed Butter
10min
Vegan Parmesan
15min
Vegetarian Curry
40min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1h
Vegan Mayonnaise
15min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20min