Appareils et accessoires
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
water800 g
-
jasmine rice200 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)800 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
soy sauce20 g
-
ground black pepper1 tsp
-
seitan sliced (approx. 5 mm)130 g
-
sesame oil20 g
-
spring onions (optionnel) thinly sliced (2-3 mm)10 g
-
sesame seeds (optionnel) for serving1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1291 mg
Protides
19.5 g
Calories
1954 kJ /
467 kcal
Lipides
12.5 g
Fibre
7.8 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
68.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Massaman Curry with Jasmine Rice
1sa
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 dk
Supreme Plant Poke Bowl
1sa 10 dk
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 dk
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 dk
Vegetable and Chickpea Tagine
50 dk
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 dk
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 dk
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2sa 5 dk
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 dk
Sweet Potato Curry
30 dk