Versions compatibles
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g jasmine rice
- 1 lemon, zest and juice
- 35 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 garlic cloves
- 30 g spring onions, thinly sliced, plus extra for garnishing
- 40 g oil
- 400 g chicken wings
- 2 Tbsp soy sauce
- 40 g brown sugar
- 40 g honey
- 1300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled, or to taste
ou 1 tsp chicken stock paste - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g mixed vegetables, for stir-frying (e.g. carrots, sliced, broccoli, cut in florets, bell pepper, cut in strips)
- 80 - 100 g sugar snap peas, trimmed, whole pods
-
80 - 100
g tinned baby corn
ou 80 - 100 g fresh baby sweetcorn - 100 - 120 g fresh mung beansprouts
- sesame seeds, for garnishing
- toasted sesame oil, for drizzling
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2670.5 kJ / 638.3 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 78.8 g
- Lipides
- 25 g
- Graisses saturées
- 5.3 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 882.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 Min
Rice with Duck
1h 5min
Breakfast Burrito
50min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min