Appareils et accessoires
Espresso caramel sauce
Prép. 10min
Total 45min
360 g
Ingrédients
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 360 g
Sodium
109.5 mg
Protides
3.1 g
Calories
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Lipides
72.6 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
45.4 g
Glucides
255.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pear and ginger paste
26h 25min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Pickled vegetables
745h
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2h 55min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Lemon curd
20min
Crème caramels
7h 45min
Peanut brittle
1h 30min
Berry curd
15min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Salted caramel sauce
40min