Appareils et accessoires
Sparris med pocherade ägg (sous-vide)
Prép. 25min
Total 1h 20min
4 portioner
Ingrédients
-
medelstora ägg4
-
grön sparris skalade (max. 14 cm långa)150 g
-
vitlöksklyftor krossade2
-
vatten för nedsänkning och förslutning av påsar
-
1 struken msk askorbinsyra, (från ½ citron)saft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
salt efter smak
-
malen svartpeppar efter smak
-
olivolja till servering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
81 mg
Protides
7 g
Calories
550 kJ /
132 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stjärnpizza
Pas d’évaluation
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Gratinerad pilgrimsmussla
Pas d’évaluation
Kexgran med topping
Pas d’évaluation
Fyllda ägg
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Nötig Quinoasallad
Pas d’évaluation
Snabb Regnbågssallad
10min
Vårig grapefruktsallad
30min
Fänkålssallad
Pas d’évaluation
Citrongräs- och biffsallad
Pas d’évaluation
Potatisbullar med spenat
Pas d’évaluation