Appareils et accessoires
Bläckfisksallad (sous-vide)
Prép. 30min
Total 8h
4 portioner
Ingrédients
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 g
-
färsk bläckfisk armar (2-2,5 cm tjocka)600 g
-
paprikapulver1 msk
-
olivolja30 g
-
salt½ - ¾ tsk
-
vitlöksklyftor krossade2
-
torkade lagerblad2
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
morötter skurna i stavar (0,5 x 5 cm)120 g
-
rödlök halverad, därefter skivad (0,5 cm)100 g
-
grön paprika skuren i stavar (0,5 x 5 cm)80 g
-
röd paprika skuren i stavar (0,5 x 5 cm)80 g
-
extra virgin olivolja30 g
-
vitvinsvinäger15 g
-
färsk persilja5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
594 mg
Protides
25 g
Calories
1177 kJ /
281 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Laxburgare med parmesanzucchini
Pas d’évaluation
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Pas d’évaluation
Curry laksa
Pas d’évaluation
Fisktacos med japansk majonnäs
Pas d’évaluation
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Pas d’évaluation
Avokado med ägg och laxtartar
Pas d’évaluation
Sous-vide lax
Pas d’évaluation