Appareils et accessoires
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
Prép. 10min
Total 15min
3 portions
Ingrédients
-
coconut water225 g
-
salt1 pinch
-
freshly squeezed lime juice1 tbsp
-
fresh ginger1 tbsp
-
spirulina½ tsp
-
fresh English spinach30 g
-
baby kale45 g
-
banana (approx. 3 med.), cut into pieces and frozen (see Tip)385 g
-
frozen mango chunks85 g
-
ice cubes3
-
fresh blueberries to garnish
-
strawberry sliced, to garnish
-
kiwifruit sliced, to garnish
-
hemp seeds to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
147.3 mg
Protides
3.4 g
Calories
660 kJ /
157.8 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mixed berry smoothie bowl
10min
French Toast Waffles
30min
Protein shake
5min
Green smoothie
5min
Parfait with passionfruit cream
3h 10min
Tummy tonic shot
5min
Pink scramble
15min
Three-milk cake
2h
Tropical smoothie bowl with raspberries and hemp seeds
15min
Lemon and parsley juice
5min
Berry breakfast smoothie
5min
Everyday protein shake
5min