Gluten free coconut crêpes with apricot sauce

Gluten free coconut crêpes with apricot sauce

5.0 5 évaluations
Prép. 40min
Total 2h
8 portions

Ingrédients

Pastry cream
  • gluten free cornflour
    30 g
  • caster sugar
    60 g
  • full cream milk
    430 g
  • egg yolks
    4
  • orange liqueur
    30 g
Apricot sauce
  • unsalted butter cut into pieces
    30 g
  • white sugar
    125 g
  • canned apricots drained
    300 g
  • lemon zested and juiced (approx. 40 g juice)
    1
  • orange juice
    120 g
  • gluten free cornflour
    2 tsp
  • water
    2 tsp
  • orange liqueur
    30 g
Coconut crêpes
  • eggs
    4
  • coconut milk
    270 g
  • gluten free cornflour
    30 g
  • arrowroot flour
    40 g
  • salt
    1 pinch
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • canned apricots drained
    110 g
  • fresh mint leaves to serve
    1 sprig

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 94.9 mg
Protides 7.2 g
Calories 1723.5 kJ / 410.4 kcal
Lipides 21.8 g
Fibre 2.3 g
Graisses saturées 14.1 g
Glucides 47 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...